OVER ONS

Over ons, van waar ons advies en videoproduktie?

Ooit afgestudeerd als landbouwingenieur, geïnteresseerd in de schoonheid van de natuur en hoe de landbouwer daar mee vorm aan geeft. En zo een carrière gestart in het bankwezen, als Specialist Landbouw.  Al snel doorgegroeid tot Marketing & Sales Director. Mijn passie voor beeld en storytelling uitdiepende. En dat nog meer toen ik Head of Training en Competence Enhancement werd.
Steeds zag ik meer en meer de kracht van video. Mijn visie is dat we in de toekomst bijna alles via video zullen communiceren, live of opgenomen. De techniek is geen belemmering meer.
Als jouw video ook nog past in je strategie en het kwalitatief allemaal top is, dan krijg je “video’s die opbrengen”. Daar gaan we voor, om jouw boodschap te doen opbrengen. Vanuit onze ruime bedrijfservaring en onze passie voor beeld en klank. Deze invalshoek maakt ons uniek. We doen bovendien alles zelf, van A tot Z, wat betekent dat we sneller zijn, directer, meer flexibel en we heel wat kosten kunnen uitsparen! 

En het advies plukken we uit 30 jaar ervaring in marketing-en sales functies,  training en management coaching. Praktijkgericht, no-nonsense. 

Scroll naar top