Over ons

Ooit afgestudeerd als landbouwingenieur, geïnteresseerd in de schoonheid van de natuur en hoe de landbouwer daar mee vorm aan geeft. En zo een carrière gestart in het bankwezen, als Specialist Landbouw.  Al snel doorgegroeid tot Marketing & Sales Director. Mijn passie voor beeld en storytelling uitdiepende. En dat nog meer toen ik Head of Training en Competence Enhancement werd. Steeds zag ik meer en meer de kracht van video en modern beeldmateriaal.

Mijn visie is dat we steeds meer en meer op die manier zullen communiceren, live of opgenomen. De techniek is geen belemmering meer. De inhoud, het scenario, het juiste materiaal … is een “métier”. Waarbij goed luisteren naar de behoeften van de klant centraal staat. Met gedegen marketingadvies kan elke KMO of zelfstandige daarvan profiteren!

Vandaag werken we in ons eigen bedrijf “VideoResult®”. Met plezier stellen we onze ruime bedrijfservaring en onze passie voor beeld en klank ter beschikking. Deze invalshoek maakt ons uniek. We doen bovendien alles zelf, van A tot Z. Wat betekent dat we sneller zijn, directer, meer flexibel en dat we zo heel wat kosten kunnen uitsparen!

Guido Van den Zegel
Scroll naar boven