VideoResult® Basic Pro Video

Soorten video's

Samen maken we een professionele video. Die past in je marketing-en communicatieplan. 

Testimonial Video
Een testimonial video laat een klant aan het woord die zijn ervaringen met je bedrijf deelt. Het is bewezen dat mensen meer vertrouwen op ervaringen van andere mensen om de juiste keuzes te kunnen maken (“social proof”).

 

Bedrijfsvideo
Een bedrijfsvideo is een soort kennismaking van je doelgroep met jou en je bedrijf. Daarbij toon je je sterke punten, zo authentiek mogelijk! Een goede bedrijfsvideo verhoogt aanzienlijk het vertrouwen van je potentiële klant alsook van je bestaande klanten.

Reclame-en promotie video
Een reclame video of commercial toont kort en krachtig waarom jouw doelgroep baat heeft met jouw product. Met een goede “call to action” overhaal je nieuwe klanten, en bestaande om opnieuw te kopen. 

Opleidingsvideo
Een video laat toe om snel iets voor te doen: hoe werkt je product of dienst, waar moet je op letten, een stappenplan, een help-functie, …

Event video
Wil je op je website of elders uitpakken met een beurs, een seminarie, een bedrijfsfeest of een happening dan is event video een ideale manier om dit belangrijke moment voorgoed vast te leggen.

Hoe gaan we tewerk, ons stappenplan

VideoResult Basic Pro

Stap 1: de video opstartfase

We luisteren naar je wensen om een professionele video te laten opmaken. Een gedetailleerde briefing is belangrijk: wat is de gewenste impact, bij wie, wanneer, welk type video, wie spreekt, locatie, welk concept, stijl, welke voorwerpen hebben we nodig, welke verspreiding nadien (=> context kijker), …

Stap 2: scripting

We  schrijven een vlot script uit en een scenario. Heel concreet. Zodat jij kan beslissen hoe de video er zal uit zien. Doorgaans is dit een “iteratief” proces, of anders gezegd, het script zal steeds beter worden door dit samen stap per stap uit te werken. 

Stap 3: de opnames

We plannen de opnamedag(en), op de locatie die we samen beslist hebben. Geen ruime cameraploeg, juist wij samen. De toestellen die we gebruiken, laten toe veel dingen tegelijk te doen, door afstandscontrole of automatisering.  

Stap 4: de videomontage

Tijdens deze stap gaan we alle opnames en ander beeldmateriaal monteren volgens het afgesproken script en scenario. We voegen passende muziek toe, ondertiteling, en indien je zelf niet graag voor de camera spreekt, werken we met een voice-over.  Ook hier hechten we veel belang aan jouw mening. Je hebt recht op enkele correctie-rondes. Tot we jouw volledige goedkeuring krijgen. Jouw voordeel: een professionele video, volgens jouw wensen, en waarvan je “resultaat” mag verwachten!

Scroll naar boven