360show, we brengen je toonzaal of onroerend verleidelijk in beeld.

Je toonzaal tonen? Je auto’s, producten? Of, vlotter je onroerend verkopen? Dan moet je positief opvallen in de overvloed van beelden op allerlei sites en Google zoekresultaten. Potentiële kopers scrollen snel van de ene naar de andere aanbieding. Professionele foto’s, een teaser video en zeker een Virtual Tour, daarmee maak je het verschil. Wat je enorm veel geld kan opbrengen: sneller verkopen of verkopen aan een hogere prijs!

360show en onze Virtual Tour

Interessant voor vastgoedmakelaars, voor iedereen die zijn woonst verkoopt, of voor autoverkopers (showroom, interieur auto) enzovoort. De Virtual Tour van VideoResult® 360show is een innoverende manier om je te onderscheiden van de anderen. Met een professioneel toestel maken we 360°-foto’s.  Deze monteren we aan elkaar en laten dan de kijker toe om in alle richtingen rond te kijken, wandelend van kamer naar kamer. 

Voor vastgoedmakelaars: dit is een ideale aanvulling op je vastgoedfoto’s! We bieden bovendien nog iets extra aan om de ligging van het pand te illustreren en te benadrukken. Contacteer ons voor een specifieke offerte.

Hierna een voorbeeld van een Virtual Tour. Klik op de pijltjes om van de ene naar  de andere kamer te gaan. Je kan ook navigeren met de plattegrond of door onderaan op de foto’s te klikken!

Professionele foto's

Goede foto’s maken van een woonst is een vak apart. Potentiële kopers verleiden om je woonst te komen bezichtigen en ze te overtuigen dat dit hun droomwoning is.  Het vergt professionele apparaten, inzicht in wat een koper wenst te zien en kennis van hoe je dit in een foto vervat. Om dan tot slot de foto’s er op zijn best te laten uitzien door een gepaste nabewerking.      

Luchtfoto's met drone (A1/A3)

Vaak is het goed om de potentiële koper een overzicht te geven vanuit de lucht. Zeker als je bedrijf mooi gelegen is, vernieuwd is of heel wat gebouwen telt. Het is weer een manier om het verschil te maken.

 

Met onze drone maken we dan enkele foto’s (of beelden voor een video). We beschikken over de nodige licentie en vaardigheid om dit te doen.  Rekening houdend met alle verplichtingen, controleer op deze site of we mogen vliegen boven uw woonst: Droneguide

Luchtbeelden met drone - licentie

Teaser video

Je kan ook een korte video, 1 minuut maximaal, laten maken. Dat kan je dan op je social media zetten of mee op de immo-site. Met een video kan je meer emotie brengen, meer sfeer. Een extraatje om de aandacht te trekken!

Scroll naar boven